Our team is still working on this page - come back later.

Ohjelmistokehitystä kaikenkokoisille yrityksille.

Sovellusintegraatiot

Verkkosivut

Koneoppiminen

WEB-ohjelmistokehitys

UI/UX-suunnittelu

WordPress sovelluskehitys

Moodle

ERP-järjestelmät

Verkkokaupat

Kymmenien vuosien kokemuksella

Toteutamme liiketoimintasi tueksi digitaalisia palveluita kymmenien vuosien kokemuksella. Olemme olleet mukana tekemässä uraauurtavia digitaalisia ratkaisuja -90 luvulta lähtien verkkoliiketoiminnan kehittämiseksi. 

Innovaatioseteli avuksi

Oletko Startup tai muuten sovelluskehityksen tarpeessa? Asiantunteva tiimimme yhteistyökumppaneineen auttaa sinua innovaatiosetelin tai muiden rahoitusmuotojen hakemisessa sovelluskehityprojetisi tueksi.

5000 €

Asiakaslähtöistä palvelua

Sovelluskehitysprojektit ovat usein teknistä osaamista vaativia kokonaisuuksia. Kaikki eivät välttämättä osaa kaikkea ja siksi kerromme asiat sinulle niin, että ymmärrät projektin vaatimukset vaikka sinulla ei olisi aiempaa kokemusta IT-projekteista.

Sinulla on tarve - Me toteutamme

Halu kehittää liiketoimintaa johtaa nykypäivänä usein uuteen IT-projektiin. On projektisi sitten pienten verkkosivujen toteutus,  rajapintasovelluksen kehittäminen tai vaativa toiminnanohjausjärjestelmän kehitysprojekti, niin me toteutamme.

PHP-logo.svg
MySQL-Logo.wine
django-logo-white
wp-logo-white
CSS3_logo_and_wordmark.svg
2048px-HTML5_logo_and_wordmark.svg

FOOTER HERE FOOTER HERE FOOTER HERE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.