Verkkosivut

Toteutamme yritysten ja yhdistysten verkkosivut kymmenien vuosien kokemuksella. 

Käytämme toteutuksessa joko WordPress-julkaisujärjestelmää tai rakennamme sivuston koodaamalla – tarpeistanne riippuen. 

Sanomattakin on selvää, että nykyaikaiset verkkosivut toimivat myös kaikilla päätelaitteilla.

Verkkosivustosi tulee erottua joukosta

Verkkosivusto on yrityksesi digitaalinen julkisivu, ja sen on oltava ainutlaatuinen ja kiehtova houkutellakseen vierailijoita.

Suunnittelijamme ja kehittäjämme työskentelevät tiiviissä yhteistyössä kanssasi luodakseen verkkosivuston, joka heijastaa brändi-identiteettiäsi ja erottuu joukosta.

Pyrimme varmistamaan brändillesi räätälöidyistä malleista ja yrityksesi tarpeisiin räätälöityihin toimintoihin, että verkkosivustosi ylittää odotuksesi.

Miten verkkosivuprojektisi etenee kanssamme?

1

Aloituspalaveri
Käydään yhdessä lävitse millaisia toiveita, tarpeita ja odotuksia sinulla on verkkosivuista. Mikä niiden tehtävä on ja millaista lisäarvoa toivot sivujen tuottavan liiketoimintasi tueksi.
2

Selkeä tarjous
Teemme tarjouksen sivujen toteutuksesta. Tarjouksemme on aina helposti ymmärrettävä, eli sinun ei tarvitse olla tietotekniikkaguru ymmärtääksesi tarjoustamme.
3

Tuotanto - Ulkoasu
Hyväksyttyäsi tarjouksen me käärimme hihat ja aloitamme sivujesi tekemisen. Alkuun päästyämme pidämme lyhyen ulkoasuun liittyvän palaverin, jolloin voimme vielä muuttaa ulkoasuehotustamme mikäli koet sen tarpeelliseksi.
4

Tuotanto - Sisältö
Kun sivusto on tehty valmiiksi on aika lisätä sinne sisältö, eli otsikot, tekstit ja kuvat. Yleensä asiakkaamme toimittaa sisällön itse, sillä kenellä olisi parempi tuntemus yrityksestä. Annamme sinulle tässä vaiheessa arvokkaita neuvoja sisällön suhteen.
5

Tuotanto - Mahdolliset muutokset
Kun sivusto on kokonaisuudessaan valmis, käymme sen tarkasti lävitse kanssanne. Kun sisältö ja ulkoasu on hyväksytty julkaisemme uudet verkkosivunne verkkoon kaikkien ihasteltavaksi.
6

Ylläpito
Muista, että verkkosivuja tulisi päivittää määräajoin sivuston turvallisuuden varmistamiseksi sekä sisällön päivittämiseksi. Asiakkaasi odottavat näkevänsä sivuilla uutta sisältöä aika-ajoin. Helpoin tapa pitää sivustosi toiminnassa on ottaa sivustolle ylläpitopalvelu. Näin säästät aikaa sekä vaivaa ja sivusi ovat aina ajan tasalla niin sisällön kuin turvallisuuden puolesta.
Previous slide
Next slide

Tyytyväisyytesi on meille tärkeintä

Comys on sitoutunut tarjoamaan sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen. Teemme tiivistä yhteistyötä kanssasi ymmärtääksemme tarpeitasi ja odotuksiasi, ja pidämme sinut ajan tasalla joka vaiheessa. Ensimmäisestä konsultaatiosta lopulliseen toimitukseen olemme täällä varmistaaksemme, että olet täysin tyytyväinen verkkosivustoosi.

Ota yhteyttä jo tänään!

Nopeimmin pääsemme alkuun, kun soitat meille.

Puh: 044 493 6588

Voit myös lähettää viestin oheisella lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä ensitilassa.

Olen kiinnostunut seuraavista (valitse vähintään yksi)