Verkokaupat yrityksille

Teemme niin pienet kuin suuretkin verkkokaupat yrityksille. Tarpeesi määritelee sen, millä alustalla verkkokauppasi toteutamme.

Vaativammat toteutukset (lue erittäin suuret verkkokaupat) koodaamme omin käsin ja vähän pienemmät teemme joko omalla C-CMS-alustalla tai WooCommercella, joka on tällä hetkellä maailman käytetyin verkkokauppa-alusta. Molemmat jälkimmäisistä vaihtoehdoista sisältävät helppokäyttöisen päivitystyökalun, jonka avulla pidät verkkokauppasi ajan tasalla.  

Kaikki maksutavat käytössäsi

Saat halutessasi minkä tahansa maksupalvelutarjoajan maksupalvelut varkkokaupassa käyttöösi. 

Suomessa toivivia maksupalvelun tarjoajia ovat mm. Visma Pay, Paytrail, Blue Commerce sekä Stripe ja PayPal. Näistä kaksi viimeistä ovat ulkolaisia palveluntoimittajia. Mikäli suunnittelet myyväsi tuotteita myös ulkomaille, niin suosittelemme ottamaan mukaan jomman kumman kahdesta viimeisestä, sillä ne ovat erittäin suosittuja maksutapoja Suomen ulkopuolella. 

Viedään sinunkin liiketoiminta verkkoon

Ota yhteyttä oheisella lomakkeella ja olemme yhteydessä sinuun heti kun vapaudumme. Mikäli toivot yhteydenottoa jonakin määrättynä hetkenä, niin laita sinulle sopiva aika tiedoksemme viestikentässä. 

Tavoitat meidät arkisin klo 9 – 17 myös puhelimitse numerosta 044-493 6588

Kerromme mielellämme lisää eri mahdollisuuksista  verkkokauppasi toteuttamiseksi.

OTA YTHEYTTÄ