Maailman suosituin oppimisympäristö

Kun tarvitset oppimisympäristön (LMS) on moodle todennäköisin valintasi ja Comys partnerisi sen käyttöönottoon.

Satoja tuhansia oppimisympäristöjä

Moodleen, joka tarjoaa satoja tuhansia oppimisympäristöjä maailmanlaajuisesti, luottavat suuret ja pienet laitokset ja organisaatiot, kuten Shell, London School of Economics, Cambridgen yliopisto, New Yorkin osavaltion yliopisto, Microsoft ja avoin yliopisto. Moodlella on maailmanlaajuisesti yli 213 miljoonaa käyttäjää sekä akateemisessa että yritystason käytössä, mikä tekee siitä maailman laajimmin käytetyn oppimisalustan.

All-in-one-oppimisalusta

Moodle tarjoaa joustavimman työkalusarjan, joka tukee sekä sekaoppimista että 100 % verkkokursseja. Voit määrittää Moodlen helposti omaksesi ottamalla käyttöön tai poistamalla ydinominaisuuksia. 

Integroi helposti kaikki kurssille tarvittava käyttämällä sen täydellistä valikoimaa sisäisiä ominaisuuksia, mukaan lukien ulkoiset yhteistyötyökalut, kuten foorumit , wikit , chatit ja blogit .

Kysy lisää: 044 493 6588

Kokenut Moodle kumppani

Osaava asentaa Moodlen itse, mutta useimmin se kannattaa jättää kokeneen tekijän tehtäväksi. Comyksen henkilöstöllä on vuosien kokemus näiden oppimisympäristöjen asennuksesta sekä niiden räätälöinneistä.

Moodle koulutuspalvelut

Halutessasi hoitaa Moodle ympäistösi itse, koulutamme ylläpitäjät ja henkilöstön Moodlen käyttöön.

Moodle kehityspalvelut

Henkilöstömme on tehnyt jo kymmenille yrityksille useita eri koulutusohjelmia Moodlen alustalle. Sinun tarvisee vain kertoa mitä haluat saada koulutuksellasi aikaan ja me hoidamme loput.

Vakaa ja turvallinen

Tietoturvan ja käyttäjien yksityisyyden suojaamiseen sitoutuneena, Moodlen suojauksen valvontaa päivitetään jatkuvasti sen kehitysprosessien yhteydessä. 

Moodle voidaan helposti ottaa käyttöön yksityisessä suojatussa pilvessä tai palvelimella ja hallita sitä täydellisesti itse.

Skaalautuu mihin tahansa kokoon

Muutamasta opiskelijasta miljooniin käyttäjiin. Moodle voidaan skaalata tukemaan sekä pienten luokkien, että suurten organisaatioiden tarpeita joustavuuden ja skaalautuvuuden ansiosta. Moodle on mukautettu käytettäväksi koulutuksen, liike-elämän, voittoa tavoittelemattomien järjestöjen, valtion ja yhteisöjen konteksteissa. Mikä parasta Moodle toimii kaikilla päätelaitteilla. 

Uusi Moodle 4.0

Katso oheiselta videolta mitä Moodle 4.0 tarjoaa.

Sivun kuvat moodle.org